GINOP-1.2.9-20-2021-03051 - Innováció az életminőség javítására

A kedvezményezett neve: Spirit-Trade Kft.

A projekt címe: Innováció az életminőség javítására

A szerződött támogatás összege: 9 463 706 Ft

A Támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk 2007 óta folytatja országos hatókörű tevékenységeit. 2016-ban bővítettünk a pályázatban érintett kemecsei telephelyünkkel, mint szolgáltatás nyújtás.
Célunk a kereskedelmi tevékenységünk mellett olyan szolgáltatásokat biztosítani, amelyek ösztönzik az embereket a fizikális-mentális-érzelmi területeken is egészséges életvitel választására, aktív, kulturált és hasznos időtöltésre.
Székhelyünk és a pályázati programban megcélzott telephelyünk az ország Észak-keleti területén helyezkedik el, amely országos viszonylatban sajnos még mindig az elmaradottabb régióban található. A lakosok számára az igazán hatékony és modern sport- és mozgásos fejlesztő programok a térség adottságai miatt nehezebben elérhető. A lakosság jelentős része szociális problémákkal küzd, amelynek napi szinten szemtanúi vagyunk. Anyagi helyzetük megnehezíti, hogy az életminőségüket kellően javító információhoz jussanak.
Pályázati tevékenységünk szorosan kapcsolódik a cégünk erősíteni kívánt tevékenységeihez és a lakosok előre felmért igényeihez:
- Fizikai közérzet javító szolgáltatás
- Sport és szabadidős képzés
- Egyéb humán-egészségügyi ellátás
Eszközkészletünk bővítését tervezzük olyan Új eszközökkel, Új technológiai rendszerekkel, amelyek Nyugat-Európában is újdonságnak számítanak.
Beszerzésre kerülnek: Xsens mozgáselemző rendszer, Movesense Biofeedback rendszer, Blazepod mozgásfejlesztő rendszer.
Szolgáltatási rendszer kiépítését tervezzük a fent említett eszközökkel, amely a térség számára társadalmi és gazdasági fejlődési lehetőséget biztosít.
Xsens mozgáselemző rendszer: Lehetőség lesz a biomechanikailag helyes mozgást tanulmányozni általános (ülés, állás, járás) és sportmozgások alatt. Számítógépes programban 3D-s modellként láthatóvá tudjuk tenni a test szerkezetét, ízületi mozgékonyságot, gyorsulást, stb.
Szolgáltatásunk helyszíne a telephelyünk, ahol beltéri és kültéri területen is tudunk mozgásokat mérni, a szakmai vezető tanácsokat ad.
Movesense Biofeedback rendszer: A rendszer használatával a stresszszint megismerhető, a stresszoldó mozgásformák elsajátítása utáni visszaméréssel tudjuk az érdeklődők számára bizonyítani a rendszeres sportolással járó pozitív változásokat.
Szolgáltatásként kölcsönözhető rendszereket biztosítunk, amelyeket a résztvevők otthon használhatnak, lefejlesztett mobilalkalmazás segítségével. Az alkalmazás lefejlesztését a szakmai vezető végzi a beállított képzésen megszerzett ismeretek alapján. A szakmai vezető figyeli az adatokat, személyesen és távolról is tud tanácsot nyújtani.
Országos szinten is megnyitjuk a lehetőséget, az eszközök elküldésével és távolról történő megfigyelésével.
A 4 tablet segítségével személyesen a helyszínen is biztosítjuk a szolgáltatást. A telephelyünk szálláshelyként is üzemel, így 1-2 napos szemináriumokat, táborokat, workshop-okat is meg tudunk valósítani.
Blazepod mozgásfejlesztő rendszer:Fény és érintés alapú multifunkciós eszköz, amellyel gyerekek és felnőttek számára is modern,élvezetes fejlesztő foglalkozásokat tudunk tartani.Az eszköz sokoldalú használhatósága révén fejleszthető a reflex,döntéshozatali képesség,reakció idő,téri tájékozódás,állóképesség.Számtalan sporttevékenységhez, valamint rehabilitációs célokhoz tudjuk hatékonyan illeszteni. Kiválóan összeilleszthető az elemző rendszerekkel.

Az eszközökkel tervezzük elérni a magánszemélyek mellett: iskolákat, egyesületeket, cégeket, önkormányzatokat. Számukra a megvalósulás helyszínén nyújtunk szolgáltatásokat, valamint mobil módon az igényük szerint elvisszük hozzájuk a szolgáltatást.
A tervezett szolgáltatások indokoltságát látjuk a területi elmaradottság mellett az élethelyzet változásában. Az emberekben egyre erősebb az igény az otthonról igénybe vehető szolgáltatások iránt, a világ egyre jobban nyit a digitális eszközök és ezzel összefüggő valós információk elérésére.
Várható eredmények: cégünk és szolgáltatásunk iránt ugrásszerűen megnő az igény, a térség gazdasági ereje nő, egészségi állapot javul.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03051

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.