A mindenség szeme

A mindenség szeme

Dr. Hawkins ebben a könyvében az emberi tapasztásnak arról a legbelső, misztikus szentélyéről ad beszámolót, ami szavakkal szinte kifejezhetetlen. Mindazoknak, akik valóban keresik az igazságot, és akiket saját élettapasztalataik késztetnek, kényszerítenek emberi létük mélyebb megértésére, ez a könyv a maga tiszta világosságával felbecsülhetetlen bátorítást jelent. Bajtársias szelleme bizalmat ébreszt bennünk. Bizalmat önmagunk iránt, hogy a távolban lebegő legmagasztosabb eszméinket is életünk tényleges valóságává tegyük.

Dr. Hawkins az “elsőbálos” szerzők lelkesedésén messze túljutva, arrogancia nélkül, olvasóját kézen fogva lép túl a egyéni és kollektív beidegződéseink szellemi barikádjain.
A könyvben megtalálható párbeszédeket a felébredést kereső emberek kérdéseinek tisztázását szolgálják.
Az itt bemutatott információ elidegeníthetetlen ereje önmagában elegendő ahhoz, hogy megemelje az olvasó tudatszintjét. Ennek valószínűsége az előkészítő jellegű újraértelmezéseknek köszönhetően megjósolható. A spirituális fejlődés magas szintjeit elért tanítványokkal folytatott párbeszédek, útmutatások és magyarázatok további segítséget nyújtanak a spirituális tanítások megértéséhez.
Ez a könyv korábban A valódi Én hatalma címmel megjelent könyv erősen átdolgozott, javított kiadása.
Kiadó: FILOSZ KIADÓ-HUMAN KER. SZOLG. BT.
Oldalak száma: 324
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 466 gr
ISBN: 9789639841284
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2015
Fordító: Újhelyi Bálint

3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Tömeg
460 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
arradar.hu